Uitbereiding bij Baltus Holland!

Uitbereiding bij Baltus Holland!

Om ook in de toekomst groei te blijven realiseren breiden we bij Baltus uit met 3000m2. Mede door een duurzame oplossing op het dak en nog meer zonnepanelen kunnen we ook onze CO2 Neutrale doelstellingen behalen 

Verduurzaming bij Baltus Holland!

Een uitbreiding voor de toekomst

Baltus wil ook in de toekomst blijven groeien

Om ook in de toekomst te kunnen blijven groeien en tevens onze maatschappelijke duurzame doelen te kunnen behalen, ontwikkelen we momenteel extra ruimte voor groei maar ook voor verduurzaming. Dit deden we al met zonne-energie, wateropvang en een ecologisch ingericht park. Deze groene inrichting van ons terrein smaakt naar meer

Nieuwsgierig?

Het dak kan erop!

Zoals op de foto te zien schiet het al aardig op. Nu zijn ze bezig met de 1e verdieping, en dat is fijn want Baltus kan wel wat ruimte gebruiken. zeker nu het hoogseizoen er weer aan komt. 

Baltusholland bewust bezig met het milieu

Co2 neutraal

Het is niet alleen mooi dat we er bij Baltus 3000 vierkantemeters bij krijgen, maar ook dat we tijdens het bouwen van het nieuwe pand rekening kunnen houden met het milieu. Zo krijgen we een wit duurzaam en besparend dak van Leadax Roov. Het materiaal van het dak is gemaakt van gerecycled PVB-folie! Doordat het dak wit is heeft het een hoge reflectie van zonnestralen en daardoor kan er weer energie bespaard worden. Ook is het een juiste basis voor zonnepanelen. Baltus krijgt net als bij het recente gedeelte van het pand weer een dak vol met zonnepanelen. Op naar CO2 Neutraal en een minimale footprint in 2023!

Waarmee kunnen wij je helpen?

Waarmee kunnen wij je helpen?

Wil je graag klant worden bij Baltus Holland? Of heb je een andere vraag? Onze medewerkers helpen je graag.

Neem contact op

Zomerbloeiers

Zomerbloeiers

Het is tijd om zomerbloeiers te bestellen. Baltus heeft een ruim assortiment met mooie Dahlia's, Agapantus, Lelies, Gladiolen, Begonia's en nog veel meer. Naast de bekende soorten hebben we dit voorjaar ook een nieuw concept met Colocasia en Alocasia knollen. 

Bekijk assortiment
</p> <p>
Grootverpakking specialist Uit voorraad leverbaar
Unieke Cash &amp; Carry Wij staan voor je klaar
Veilig en vertrouwd Maak je geen zorgen
Baltus Experience Store Voor 30% meer omzet
</p> <p>

Baltus Groothandel

Leverancier van de beste kwaliteit bloembollen
Welkom bij de meest complete Bloembollen Groothandel van Europa. Wij zijn leverancier van de beste kwaliteit verpakte bloembollen, displays en complete oplossingen voor een optimale klantbeleving bij jou op de winkelvloer. Ook staan we dagelijks klaar voor hoveniers en kleine ondernemers die zoeken naar groene producten voor hun klant.
</p> <p> </p> <p> </p> <p>
Waarmee kunnen wij je helpen?

Waarmee kunnen wij je helpen?

<p>Wil je graag klant worden bij Baltus Holland? Of heb je een andere vraag? Onze medewerkers helpen je graag.</p>
Neem contact op
</p>