Urban Flowers - Twilight zone per 16

De Urban Flowers - Twilight Zone per 16 is een intrigerende set van bloembollen. Met hun mysterieuze kleuren en betoverende uitstraling voegen deze bollen een vleugje raadselachtige schoonheid en charme toe aan stedelijke tuinen en buitenruimtes, waardoor het een unieke en fascinerende keuze is voor liefhebbers van stadstuinieren.

Artikelnummer:
306100
Uitverkocht

Product informatie

De Urban Flowers - Twilight Zone per 16 biedt een intrigerende set van bloembollen die een mysterieuze en betoverende uitstraling brengen in elke stedelijke omgeving. Met hun diepe en mysterieuze kleuren zijn deze bollen zorgvuldig geselecteerd om een vleugje raadselachtige schoonheid en charme toe te voegen aan stadstuinen, balkons en terrassen. De Urban Flowers - Twilight Zone per 16 brengt een vleugje betovering in het stadslandschap.

 

Elke bol in deze set draagt bij aan de algehele raadselachtige en intrigerende sfeer. De verschillende tinten en schakeringen creëren een visueel boeiend en mysterieus beeld dat de verbeelding prikkelt. Of je nu een sfeer van betovering wilt creëren in je stadstuin, je balkon wilt verfraaien met mysterieuze kleuren, of je buitenruimte wilt laten opvallen, deze bloemen voegen een element van geheimzinnigheid en schoonheid toe aan elke hoek.

 

Deze bloembollen gedijen goed in verschillende buitenruimtes en vereisen minimale zorg. Plant ze in potten, plantenbakken of tuinbedden om een vleugje mysterie toe te voegen aan je buitenruimte. Of je nu een liefhebber bent van unieke en betoverende nuances die je stadstuin wilt verrijken, of gewoon op zoek bent naar een manier om je buitenruimte te verfraaien, de Urban Flowers - Twilight Zone per 16 zal zeker een intrigerende en fascinerende aanvulling zijn.

Productspecificaties

EAN 8719214061272
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 16 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers