Urban Flowers - Purple rain per 12

De Urban Flowers - Purple Rain per 12 is een betoverende set van bloembollen. Met hun diep paarse kleur en elegante uitstraling voegen deze bollen een vleugje koninklijke allure en verfijning toe aan stedelijke tuinen en buitenruimtes, waardoor het een majestueuze en stijlvolle keuze is voor liefhebbers van stadstuinieren.

Artikelnummer:
306050
Uitverkocht

Product informatie

De Urban Flowers - Purple Rain per 12 biedt een betoverende set van bloembollen die een koninklijke en verfijnde uitstraling brengen in elke stedelijke omgeving. Met hun diep paarse kleur en elegante bloemvorm zijn deze bollen zorgvuldig geselecteerd om een vleugje majesteit en stijl toe te voegen aan stadstuinen, balkons en terrassen. De Urban Flowers - Purple Rain per 12 voegt een vleugje koninklijke allure toe aan het stadslandschap.

 

Elke bol in deze set draagt bij aan de algehele vorstelijke en elegante sfeer. De diepe paarse kleur straalt een gevoel van rijkdom en verfijning uit, waardoor een indrukwekkend en visueel boeiend beeld ontstaat. Of je nu een vleugje koninklijke elegantie wilt toevoegen aan je stadstuin of een sfeer van verfijning wilt creëren op je balkon, deze bloemen voegen een element van grandeur toe aan elke hoek.

 

Deze bloembollen gedijen goed in verschillende buitenruimtes en vereisen minimale zorg. Plant ze in potten, plantenbakken of tuinbedden om een vleugje koninklijke uitstraling toe te voegen aan je buitenruimte. Of je nu een liefhebber bent van koninklijke pracht die je stadstuin wilt verrijken, of gewoon op zoek bent naar een manier om je buitenruimte te verfraaien, de Urban Flowers - Purple Rain per 12 zal zeker een majestueuze en elegante aanvulling zijn.

Productspecificaties

EAN 8719214061227
Soort Hyacinthus, Tulipa
Verpakkingseenheid 12 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers