Urban Flowers - Fantastic Four per 17

De Urban Flowers - Fantastic Four per 17 is een geweldige set van bloembollen. Met hun diverse kleuren en charismatische uitstraling voegen deze bollen een veelzijdige en levendige sfeer toe aan stedelijke tuinen en buitenruimtes, waardoor het een veelbelovende en opvallende keuze is voor liefhebbers van stadstuinieren.

Artikelnummer:
306110
Uitverkocht

Product informatie

De Urban Flowers - Fantastic Four per 17 biedt een geweldige set van bloembollen die een diverse en levendige uitstraling brengen in elke stedelijke omgeving. Met hun verschillende kleuren en charismatische bloemvormen zijn deze bollen zorgvuldig geselecteerd om een veelzijdige en opvallende touch toe te voegen aan stadstuinen, balkons en terrassen. De Urban Flowers - Fantastic Four per 17 brengt een vleugje diversiteit en dynamiek in het stadslandschap.

 

Elke bol in deze set draagt bij aan de algehele veelzijdige en levendige sfeer. De verscheidenheid aan kleuren creëert een kleurrijk en boeiend beeld dat de aandacht trekt en interesse wekt. Of je nu een gevarieerde sfeer wilt creëren in je stadstuin, je balkon wilt verfraaien met diverse kleuren, of je buitenruimte wilt laten opvallen, deze bloemen voegen een element van veelzijdigheid en opwinding toe aan elke hoek.

 

Deze bloembollen gedijen goed in verschillende buitenruimtes en vereisen minimale zorg. Plant ze in potten, plantenbakken of tuinbedden om een vleugje diversiteit en levendigheid toe te voegen aan je buitenruimte. Of je nu een liefhebber bent van gevarieerde nuances die je stadstuin wilt verrijken, of gewoon op zoek bent naar een manier om je buitenruimte te verfraaien, de Urban Flowers - Fantastic Four per 17 zal zeker een veelbelovende en opvallende aanvulling zijn.

Productspecificaties

EAN 8719214061289
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 17 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers