Calla Zantedeschia Picasso

Calla Zantedeschia, ook wel bekend als de "Calla lelie" of "Aronskelk", is een prachtige bloeiende plant afkomstig uit Zuid-Afrika. Met zijn opvallende trechtervormige bloemen en glanzende, hartvormige bladeren is de Calla een populaire keuze in tuinen en als snijbloem.

Artikelnummer:
211050
Uitverkocht

Product informatie

De bloemen van de Calla zijn er in verschillende kleuren, waaronder wit, geel, roze, paars en zelfs zwart. Ze hebben een elegantie en eenvoud die zowel in formele tuinen als in boeketten goed tot hun recht komen. De karakteristieke bloeiwijze maakt de Calla een favoriet bij bloemisten en bruidsbloemstukken.

Naast hun esthetische waarde hebben Calla lelies ook een symbolische betekenis. Ze worden vaak geassocieerd met zuiverheid, schoonheid en transformatie. Het is belangrijk op te merken dat sommige delen van de plant giftig kunnen zijn bij inname, dus voorzichtigheid is geboden in huishoudens met huisdieren en kleine kinderen.

De Calla Zantedeschia gedijt goed in vochtige, goed doorlatende grond en gedijt het beste in gedeeltelijke schaduw tot volle zon. Met de juiste zorg en aandacht kunnen deze prachtige lelies een opvallende aanvulling zijn op elke tuin of bloemstuk.

Productspecificaties

EAN 8718546135873
Planttijd maart, april, mei
Bloeiperiode juni, juli, augustus, september, oktober
Hoogte 40 - 59 cm