Narcissus Double Mixed (Sp) per 8

De Narcissus Double Mixed (Sp) per 8 voegt een romantische en weelderige sfeer toe aan je tuin. Met hun rijke en dubbele bloemen creëren deze acht bloembollen een betoverend en weelderig accent in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
324700
Uitverkocht

Product informatie

De Narcissus Double Mixed (Sp) per 8 brengt een romantische en weelderige sfeer naar je tuin. Met hun rijke en dubbele bloemen creëren deze acht bloembollen een betoverend en weelderig accent in je buitenruimte. De Narcissus Double Mixed biedt een verscheidenheid aan prachtige kleuren en volle bloemblaadjes die een elegante en luxueuze uitstraling toevoegen.

 

De Narcissus Double Mixed staat bekend om zijn weelderige en volle bloemen, die lijken op delicate rozen. Deze bloemen openen zich tot dubbele bloemblaadjes in verschillende tinten geel, wit en oranje. Ze vormen een prachtige aanvulling op tuinbedden, borders en bloemperken en voegen een vleugje romantiek toe aan je buitenruimte.

 

Deze set van acht bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het weelderige en kleurrijke schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Narcissus Double Mixed (Sp) per 8 biedt een prachtige en romantische manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8719214041533
Soort Narcissus