Muscari Armeniacum (Sp) per 20

De Muscari Armeniacum (Sp) per 100 voegt een zee van levendige kleuren toe aan je tuin. Met hun overvloedige en vrolijke bloemen creëren deze honderd bloembollen een betoverend en levendig accent in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
324560
Uitverkocht

Product informatie

De Muscari Armeniacum (Sp) per 100 brengt een golf van vrolijke kleuren naar je tuin. Met hun overvloedige en levendige bloemen creëren deze honderd bloembollen een betoverend en levendig accent in je buitenruimte. De Muscari Armeniacum, ook wel bekend als blauwe druifjes, biedt een vrolijke en sfeervolle aanblik.

 

De Muscari Armeniacum staat bekend om zijn dichte trossen van kleine, klokvormige bloemen in verschillende tinten blauw en paars. Deze bloemen vormen een prachtige aanvulling op tuinbedden, borders en rotstuinen. Ze zijn perfect voor het creëren van contrast en het toevoegen van een speelse en kleurrijke touch aan je buitenruimte.

 

Deze set van honderd bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het levendige en kleurrijke schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Muscari Armeniacum (Sp) per 100 biedt een prachtige en vrolijke manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8719214041397