Ipheion Mixed (Sp) per 10

De Ipheion Mixed (Sp) per 10 voegt een vleugje delicate schoonheid toe aan je tuin. Met hun subtiele en gevarieerde bloemen creëren deze tien bloembollen een charmant en sierlijk accent in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
324480
Uitverkocht

Product informatie

De Ipheion Mixed (Sp) per 10 brengt een vleugje subtiele en delicate schoonheid naar je tuin. Met hun gevarieerde kleuren en elegante bloemen creëren deze tien bloembollen een charmant en sierlijk accent in je buitenruimte. De Ipheion, ook wel bekend als de ster van Bethlehem, biedt een prachtig schouwspel van kleuren en vormen.

 

De Ipheion Mixed staat bekend om zijn vroege bloei en verfijnde uitstraling. Deze bloemen openen hun bloemen in tinten wit, blauw en paars, waardoor ze een zachte en elegante aanvulling vormen op tuinbedden, borders en rotstuinen. De fijne bloemblaadjes en subtiele tekening op de bloemblaadjes maken een betoverend en verfijnd schouwspel.

 

Deze set van tien bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het sierlijke en kleurrijke schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Ipheion Mixed (Sp) per 10 biedt een prachtige en subtiele manier om de pracht van de lente naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8719214041311