Fritillaria Meleagris Mixed (Sp) per 10

De Fritillaria Meleagris Mixed (Sp) per 10 voegt een speelse en natuurlijke charme toe aan je tuin. Met hun unieke en bonte bloemen creëren deze tien bloembollen een levendig en betoverend accent in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
324420
Uitverkocht

Product informatie

De Fritillaria Meleagris Mixed (Sp) per 10 brengt een speelse en natuurlijke uitstraling naar je tuin. Met hun unieke en bonte bloemen creëren deze tien bloembollen een levendig en betoverend accent in je buitenruimte. De bloemen van de Fritillaria Meleagris, ook wel bekend als de slangenbloem, vormen een schilderachtig schouwspel met hun kenmerkende patronen en kleuren.

 

De Fritillaria Meleagris Mixed staat bekend om zijn wilde en eigenzinnige karakter. Deze bloemen openen hun bonte bloemen in verschillende tinten, variërend van paars en wit tot roze en bruin. Ze voegen een natuurlijke en charmante uitstraling toe aan tuinbedden, borders en grasvelden. De sierlijke bloemblaadjes en bijzondere tekening op de bloemblaadjes maken een betoverend en ongedwongen schouwspel.

 

Deze set van tien bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het levendige en unieke schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Fritillaria Meleagris Mixed (Sp) per 10 biedt een prachtige en natuurlijke manier om de pracht van de lente naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8719214041250