Crocus Tomassinianus Ruby Giant (Sp) per 10

De Crocus Tomassinianus Ruby Giant (Sp) per 10 voegt een krachtig vleugje kleur toe aan je tuin. Met hun diepe robijnrode bloemen en opvallende uitstraling creëren deze tien bloembollen een levendig en betoverend accent in je buitenruimte, waardoor het een gedurfde keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
324350
Uitverkocht

Product informatie

De Crocus Tomassinianus Ruby Giant (Sp) per 10 brengt een intens gevoel van kleur naar je tuin. Met hun diepe robijnrode bloemen en opvallende uitstraling creëren deze tien bloembollen een levendig en betoverend accent in je buitenruimte. De bloemen van de Crocus Tomassinianus Ruby Giant lijken op kostbare juwelen die de lentepracht vieren.

 

De Crocus Tomassinianus Ruby Giant staat bekend om zijn vroege bloei en krachtige kleur. Deze bloemen openen hun diepe robijnrode bloemen wanneer de winter nog niet helemaal is verdwenen, en brengen zo een gevoel van passie en vitaliteit naar je tuin. De opvallende kleur en de sierlijke bloemblaadjes creëren een indrukwekkend en betoverend schouwspel.

 

Deze set van tien bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het levendige en krachtige schouwspel wanneer de bloemen in het vroege voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Crocus Tomassinianus Ruby Giant (Sp) per 10 biedt een prachtige en gedurfde manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal inspireren.

Productspecificaties

EAN 8719214041182