Crocus Chrysanthus Ard Schenk (Sp) per 10

De Crocus Chrysanthus Ard Schenk (Sp) per 10 voegt een vleugje vroege kleur toe aan je tuin. Met hun zonnige gele bloemen en verfijnde uitstraling creëren deze tien bloembollen een opvallend en vrolijk accent in je buitenruimte, waardoor het een uitstekende keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
324300
Uitverkocht

Product informatie

De Crocus Chrysanthus Ard Schenk (Sp) per 10 is een vroege en stralende toevoeging aan je tuin. Met hun heldere gele bloemen en delicaat gevormde bloemblaadjes brengen deze tien bloembollen een opvallende en vrolijke uitstraling in je buitenruimte. De bloemen van de Crocus Chrysanthus Ard Schenk lijken op kleine zonnestralen die de lente aankondigen.

 

De Crocus Chrysanthus Ard Schenk staat bekend om zijn vroege bloei en subtiele charme. Deze bloemen openen hun stralende gele bloemen wanneer de winter nog niet helemaal voorbij is, en vormen zo een prachtig contrast met de nog slapende tuin. De verfijnde bloemblaadjes en het donkere hart van de bloemen creëren een intrigerend en betoverend schouwspel.

 

Deze set van tien bloembollen gedijt goed in zonnige locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het heldere en vrolijke schouwspel wanneer de bloemen in het vroege voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Crocus Chrysanthus Ard Schenk (Sp) per 10 biedt een prachtige en levendige manier om de lentepracht naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal opvrolijken.

Productspecificaties

EAN 8719214041137