Anemone Blanda Blue Shades (Sp) per 10

De Anemone Blanda Blue Shades (Sp) per 10 voegt een vleugje hemelse schoonheid toe aan je tuin. Met hun delicate, blauwe bloemen en lage groeiwijze creëren deze tien bloembollen een betoverende en sprookjesachtige uitstraling in je buitenruimte, waardoor het een perfecte keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
324240
Uitverkocht

Product informatie

De Anemone Blanda Blue Shades (Sp) per 10 brengt een luchtige en sierlijke uitstraling naar je tuin. Met hun delicate, blauwe bloemen en lage groeiwijze voegen deze tien bloembollen een vleugje betovering en sprookjesachtige schoonheid toe aan je buitenruimte. De bloemen van de Anemone Blanda lijken op kleine feeën die dansen in de lentebries.

 

De Anemone Blanda Blue Shades staat bekend om zijn vroege bloei en subtiele charme. Deze bloemen openen hun delicate bloemblaadjes wanneer de lente net begint, en vormen een zee van zachtblauwe tinten die je tuinbedden, borders of plantenbakken sieren. De lage groeiwijze maakt ze ideaal voor rotstuinen, randen en andere kleine ruimtes, waar ze een vleugje kleur en gratie toevoegen.

 

Deze set van tien bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het betoverende schouwspel wanneer de bloemen in het vroege voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Anemone Blanda Blue Shades (Sp) per 10 biedt een elegante en dromerige manier om de lentepracht naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal bekoren.

Productspecificaties

EAN 8719214041076
Soort Anemone