Allium Schubertii (Sp) per 2

De Allium Schubertii (Sp) per 2 is een onderscheidende en artistieke keuze voor je tuin. Met zijn unieke vuurwerk-achtige bloemvorm en opvallende uitstraling voegen deze twee bloembollen een speelse en intrigerende dimensie toe aan je buitenruimte, waardoor het een betoverende selectie is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
324190
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Schubertii (Sp) per 2 voegt een vleugje spectaculaire kunst aan je tuin toe. Met zijn opvallende vuurwerk-achtige bloemvorm en unieke uitstraling creëren deze twee bloembollen een visueel spektakel in je buitenruimte. De bloemvorm van de Allium Schubertii lijkt op een uitbarsting van kleur en textuur, wat zorgt voor een intrigerende en enigmatische aanblik.

 

De Allium Schubertii staat bekend om zijn onderscheidende en artistieke verschijning. De bloemhoofden lijken op een vuurwerk dat de lucht in stijgt en creëren een opvallend visueel effect in tuinbedden, borders of plantenbakken. De unieke vorm van de bloemen trekt niet alleen de aandacht, maar kan ook bijen en vlinders aantrekken, waardoor ze bijdragen aan de biodiversiteit van je buitenruimte.

 

Deze set van twee bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het indrukwekkende en kunstzinnige schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Allium Schubertii (Sp) per 2 biedt een unieke en visueel boeiende manier om kunst en intrige aan je tuin toe te voegen en een betoverende sfeer te creëren die iedereen zal verbazen en inspireren.

Productspecificaties

EAN 8719214041021