Allium Mini Mixed (Sp) per 25

De Allium Mini Mixed (Sp) per 25 is een betoverende selectie van kleine, kleurrijke bloembollen. Met een verscheidenheid aan tinten en maten voegen deze bloembollen een charmante en speelse uitstraling toe aan je tuin, waardoor het een levendige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
324130
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Mini Mixed (Sp) per 25 is een prachtige verzameling kleine bloembollen die een vrolijke en levendige toevoeging aan je tuin biedt. Met een verscheidenheid aan kleuren en maten creëren deze bloembollen een betoverende en speelse sfeer in je buitenruimte. De kleine bloemen zijn als fonkelende juwelen die je tuinbedden, borders en plantenbakken tot leven brengen.

 

De Allium Mini Mixed staat bekend om zijn veelzijdigheid en kleurrijke verschijning. Van zachte pasteltinten tot levendige en heldere kleuren, deze bloembollen bieden een scala aan keuzes om je tuin op te fleuren. Ze zijn perfect om te planten in groepjes of als een mix van kleurrijke accenten in je tuinontwerp. Deze bloemen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar kunnen ook bijen en andere bestuivers aantrekken, waardoor ze een waardevolle bijdrage leveren aan de biodiversiteit van je tuin.

 

Deze set van 25 bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van de gevarieerde en kleurrijke vertoning wanneer ze in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Allium Mini Mixed (Sp) per 25 biedt een eenvoudige en vrolijke manier om kleur en charme aan je buitenruimte toe te voegen en een betoverende sfeer te creëren die je tuin tot een waar juweel maakt.

Productspecificaties

EAN 8719214040963