Tulipa Tubergen Variëteit per 30

De Tulipa Tubergen Variëteit per 30 brengt diversiteit en kleur naar je tuin. Met een mix van verschillende tulpenvariëteiten, creëren deze dertig bloembollen een levendige en veelzijdige uitstraling in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers die van variatie houden.

Artikelnummer:
302510
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Tubergen Variëteit per 30 brengt diversiteit en kleur naar je tuin. Met een mix van verschillende tulpenvariëteiten creëren deze dertig bloembollen een levendige en veelzijdige uitstraling in je buitenruimte. De Tulipa Tubergen Variëteit staat bekend om zijn rijke en gevarieerde kleurenpalet, waardoor het een opvallende en aantrekkelijke keuze is voor elke tuin.

 

Deze mix van tulpenvariëteiten trekt de aandacht met zijn gevarieerde bloemkleuren en verschillende bloemvormen. Van levendige rode en gele tinten tot zachte pastelkleuren, deze variëteit voegt een kleurrijke en visueel boeiende uitstraling toe aan je tuin. Ze zijn perfect voor het creëren van diverse borders, perken en bloemstukken en voegen een vleugje veelzijdigheid en schoonheid toe aan je tuin.

 

De set van dertig bloembollen gedijt goed in zonnige tot licht beschaduwde locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het betoverende en gevarieerde schouwspel wanneer de verschillende bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Tulipa Tubergen Variëteit per 30 biedt een prachtige en gevarieerde manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een unieke sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8717154004908
Soort Tulipa
Kleur Rood
Verpakkingseenheid 30 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers