Tulipa Toronto, Greigii per 15

De Tulipa Toronto Greigii per 15 is een prachtige verzameling van tulpen met betoverende rood-oranje en groene bladeren. Met hun opvallende kleuren en unieke bladtekening brengen ze een levendige en karakteristieke charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
301971
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Toronto Greigii per 15 biedt een betoverende verzameling van tulpen met rood-oranje bloemen en opvallende groene bladeren die tuinen en landschappen verfraaien met hun opvallende kleuren en unieke bladtekening. Deze bloemen voegen een levendige en karakteristieke charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn rood-oranje bloemblaadjes en groene bladeren met een opvallende tekening. De kleurencombinatie en het unieke bladpatroon creëren een visuele impact en voegen een gevoel van eigenheid en vitaliteit toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Toronto Greigii per 15 in groepen kan een levendig en karakteristiek effect creëren, waardoor een sfeer van uniekheid en vitaliteit ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een opvallende en karakteristieke toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van rood-oranje bloemen en unieke bladeren, de Tulipa Toronto Greigii per 15 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje eigenheid en kleur. Met hun opvallende kleuren en unieke bladtekening zullen deze tulpen zeker een levendige en karakteristieke sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8719664007844
Soort Tulipa
Kleur Roze
Verpakkingseenheid 15 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode maart, april
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers