Tulipa Texas Flame, Parkiet per 12

De Tulipa Texas Flame Parkiet per 12 is een betoverende set van parkiettulpen met levendige rode en gele bloemen. Met hun opvallende en exotische uitstraling voegen deze tulpen een vleugje vuur en passie toe aan je tuin, waardoor het een betoverende keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
301890
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Texas Flame Parkiet per 12 biedt een betoverende set van parkiettulpen met levendige rode en gele bloemen die je tuin verrijken met een opvallende en exotische uitstraling. Deze tulpen, bekend als de 'Texas Flame', voegen een vleugje vuur en passie toe aan je buitenruimte, waardoor het een betoverende en opvallende keuze is voor tuinliefhebbers.

 

Elke bloem in deze set wordt gekenmerkt door zijn opvallende bloemblaadjes die lijken op de veren van een parkiet, met een combinatie van helder rood en geel. De levendige kleuren en exotische uitstraling creëren een visuele impact en voegen een vleugje vuur en passie toe aan het tuinlandschap. De Tulipa Texas Flame Parkiet is een geliefde keuze voor diegenen die een tuin willen creëren die sprankelt van energie en vitaliteit.

 

Deze parkiettulp-soort gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke gebieden en vereist minimale zorg. De bloemen verschijnen in het voorjaar en brengen een gevoel van vernieuwing en visuele opwinding met zich mee.

 

Plant de Tulipa Texas Flame Parkiet per 12 in groepen verspreid over je tuin voor een maximaal visueel effect. De levendige kleuren en exotische uitstraling kunnen prachtig opvallen tegen het groene landschap en andere bloemen. Of je nu een tuin vol vuur en passie wilt creëren of gewoon wilt genieten van een opvallende en unieke bloem, deze parkiettulpen zullen zeker een betoverende en energieke aanvulling zijn op je buitenruimte.

Productspecificaties

EAN 8717154004885
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 12 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers