Tulipa Rococo Parrot, Parkiet per 12

De Tulipa Rococo Parrot, Parkiet per 12 voegt een exotische en intrigerende flair toe aan je tuin. Met hun unieke en weelderig gevormde bloemen creëren deze twaalf bloembollen een betoverend en opvallend accent in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
301920
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Rococo Parrot, Parkiet per 12 brengt een exotische en intrigerende flair naar je tuin. Met hun unieke en weelderig gevormde bloemen creëren deze twaalf bloembollen een betoverend en opvallend accent in je buitenruimte. De Tulipa Rococo Parrot, Parkiet staat bekend om zijn opvallende en grillig gevormde bloemblaadjes, die een exotisch tintje geven aan elke tuin.

 

Deze tulpenvariëteit onderscheidt zich door zijn onregelmatige en gevouwen bloemblaadjes, die een vleugje drama en elegantie toevoegen aan je tuin. De bloemen openen zich tot opvallende en prachtig gelaagde bloemblaadjes die samen een weelderig en intrigerend geheel vormen. Ze zijn perfect voor het creëren van opvallende borders, perken en bloemstukken en voegen een vleugje exotisme en originaliteit toe aan je buitenruimte.

 

De set van twaalf bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het unieke en opvallende schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Tulipa Rococo Parrot, Parkiet per 12 biedt een prachtige en exotische manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8717903577974
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 12 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers