Tulipa Ice Cream per 5

De Tulipa Ice Cream per 5 is een verrukkelijke verzameling van unieke tulpen met crèmekleurige bloemblaadjes en een prachtige roze rand, die een sfeer van elegantie en zoetigheid toevoegen aan voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
301982
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Ice Cream per 5 biedt een verrukkelijke verzameling van unieke tulpen met crèmekleurige bloemblaadjes en een prachtige roze rand die tuinen en landschappen verfraaien met hun elegante en zoetige uitstraling. Deze bloemen voegen een speelse en verfijnde charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn crèmekleurige bloemblaadjes en de prachtige roze rand die de bloemen een verrukkelijke uitstraling geven. De unieke kleurencombinatie en de elegante vorm creëren een visuele impact en voegen een gevoel van verfijning en zoetigheid toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulipa Ice Cream is een geliefde voorjaarsbloem vanwege zijn unieke kleuren en elegante uitstraling. Deze tulpen zijn perfect om een speelse en verfijnde sfeer in borders, perken en containers te creëren. Ze zijn winterhard en vereisen matig onderhoud. Hun bloemen verschijnen vroeg in het voorjaar en voegen een zoete en verrukkelijke touch toe aan de tuin.

 

Het planten van de Tulipa Ice Cream per 5 in groepen kan een verrukkelijk en verfijnd effect creëren, waardoor een sfeer van elegantie en zoetigheid ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een verrukkelijke en elegante toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de unieke kleuren en verfijnde uitstraling van tulpen, de Tulipa Ice Cream per 5 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje zoetigheid en verfijning. Met hun crèmekleurige bloemblaadjes en prachtige roze rand zullen deze tulpen zeker een speelse en verfijnde sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8718546132346
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 5 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers