Tulipa Blue Parrot, Parkiet per 12

De Tulipa Blue Parrot Parkiet per 12 is een prachtige verzameling van tulpen met betoverende blauwe en groene bloemen. Met hun exotische uitstraling en opvallende kleuren brengen ze een unieke en intrigerende charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
301910
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Blue Parrot Parkiet per 12 biedt een betoverende verzameling van tulpen met blauwe en groene bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun exotische uitstraling en opvallende kleuren. Deze bloemen voegen een unieke en intrigerende charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn blauwe en groene bloemblaadjes die sierlijk lijken op de veren van een exotische parkiet. De opvallende kleurvariatie en de bijzondere vorm van de bloemen creëren een visuele impact en voegen een gevoel van mysterie en schoonheid toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Blue Parrot Parkiet per 12 in groepen kan een exotisch en intrigerend effect creëren, waardoor een sfeer van mysterie en opwinding ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een exotische en unieke toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van blauwe en groene bloemen, de Tulipa Blue Parrot Parkiet per 12 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje mysterie en opwinding. Met hun bijzondere vorm en opvallende kleuren zullen deze tulpen zeker een unieke en intrigerende sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154004403
Soort Tulipa
Kleur Blauw
Verpakkingseenheid 12 stuks
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers