Tulipa Amazing Parrot, Parkiet per 10

De Tulipa Amazing Parrot, Parkiet per 10 voegt een buitengewone en opvallende charme toe aan je tuin. Met hun unieke en levendige bloemen creëren deze tien bloembollen een betoverend en opwindend accent in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
301934
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Amazing Parrot, Parkiet per 10 brengt een buitengewone en opvallende charme naar je tuin. Met hun unieke en levendige bloemen creëren deze tien bloembollen een betoverend en opwindend accent in je buitenruimte. De Tulipa Amazing Parrot, Parkiet staat bekend om zijn opmerkelijke en grillig gevormde bloemblaadjes, die een extravagante en fascinerende sfeer toevoegen aan elke tuin.

 

Deze tulpenvariëteit trekt de aandacht met zijn ongebruikelijke en grillige bloemblaadjes, die een prachtig en boeiend beeld vormen. De bloemen openen zich tot opvallende en prachtig gelaagde bloemblaadjes die samen een spectaculaire en opwindende uitstraling geven. Ze zijn perfect voor het creëren van opvallende borders, perken en bloemstukken en voegen een vleugje excentriciteit en allure toe aan je buitenruimte.

 

De set van tien bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het unieke en opwindende schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Tulipa Amazing Parrot, Parkiet per 10 biedt een prachtige en opmerkelijke manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8719664001422
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 10 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers