Narcis Red Devon per 15

Narcis Red Devon per 15 - Voeg een opvallende tint toe aan uw tuin met deze opvallende roodoranje narcissen. Ideaal voor het creëren van een levendige en uitnodigende buitenruimte.

Artikelnummer:
301235
Uitverkocht

Product informatie

Verfraai uw tuin met onze Narcis Red Devon, nu verkrijgbaar in een verpakking van 15. Deze bijzondere planten, bekend om hun roodoranje bloemen, zorgen voor een levendige en aantrekkelijke sfeer in elke buitenruimte.

 

De Narcis Red Devon is geliefd bij tuiniers vanwege haar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 40-50 cm groeien, hebben grote trompetvormige bloemen in een opvallende roodoranje kleur die contrasteren met hun lichtgroene bladeren. Ze bloeien van het vroege tot het late voorjaar, waardoor uw tuin een langdurige, kleurrijke vertoning heeft.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Narcis Red Devon is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw set van 15 Narcis Red Devon en voeg een opvallende kleurentoets toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze opvallende narcissen uw verwachtingen zullen overtreffen

Productspecificaties

EAN 8719664021147
Soort Narcissus
Kleur Geel
Verpakkingseenheid 15
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode maart, april
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers