Narcis Mini Mix per 25

De Narcis Mini Mix per 25 is een betoverende verzameling van kleine narcisbolletjes in diverse kleuren. Met hun compacte formaat en levendige bloemen voegen deze mini narcissen een vleugje vrolijkheid en speelsheid toe aan je tuin, waardoor het een betoverende keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
301401
Uitverkocht

Product informatie

De Narcis Mini Mix per 25 biedt een betoverende verzameling van kleine narcisbolletjes in diverse kleuren die je tuin verrijken met een compacte en levendige uitstraling. Deze mini narcissen voegen een vleugje vrolijkheid en speelsheid toe aan je buitenruimte, waardoor het een betoverende en charmante keuze is voor tuinliefhebbers.

 

Elke bloem in deze set heeft een compact formaat en een assortiment van kleuren, variërend van geel tot wit en zelfs oranje.

De levendige bloemen en compacte vorm creëren een visuele impact en voegen een vleugje vrolijkheid en speelsheid toe aan het tuinlandschap. De Narcis Mini Mix is een geliefde keuze voor diegenen die een tuin willen creëren met een diversiteit aan kleuren en een knipoog naar de lente.

 

Deze mini narcis-soort gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke gebieden en vereist minimale zorg. De bloemen verschijnen in het vroege voorjaar en brengen een gevoel van vernieuwing en opwinding met zich mee na de wintermaanden.

 

Plant de Narcis Mini Mix per 25 in groepen verspreid over je tuin voor een maximaal visueel effect. Het compacte formaat van de bloemen maakt ze perfect voor randen, borders en bloembakken. Of je nu een vrolijke en speelse sfeer wilt creëren of gewoon wilt genieten van een veelzijdige mix van kleuren, deze mini narcissen zullen zeker een betoverende en levendige aanvulling zijn op je buitenruimte.

Productspecificaties

EAN 8719664007776
Soort Narcissus
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 25 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers