Narcis Ice King per 15

De Narcis Ice King per 15 is een prachtige verzameling van narcissen met betoverende witte en gele bloemen. Met hun koninklijke uitstraling en contrastrijke kleuren brengen ze een majestueuze en verfrissende sfeer naar vroege lentetuinen en borders.

Artikelnummer:
301220
Uitverkocht

Product informatie

De Narcis Ice King per 15 biedt een betoverende verzameling van narcissen met witte en gele bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun koninklijke uitstraling en contrastrijke kleuren. Deze bloemen voegen een majestueuze en verfrissende sfeer toe aan buitenruimtes.

 

Elke narcis in deze set wordt gekenmerkt door zijn elegante witte bloemblaadjes en een opvallende gele trompetvormige kroon. Het contrast tussen het wit en geel creëert een visueel impact en een koninklijke allure in het voorjaarslandschap.

 

Narcissen zijn over het algemeen gemakkelijk te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar terugkeren om de lente te verwelkomen met hun prachtige bloemen. Het planten van de Narcis Ice King per 15 in groepen kan een majestueus en contrastrijk effect creëren, waardoor een gevoel van koninklijke pracht en verfrissing ontstaat dat bewondering en verwondering opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een koninklijke en opvallende toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de schoonheid van contrastrijke bloemen, de Narcis Ice King per 15 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje majesteit en frisheid. Met hun witte en gele bloemen en koninklijke uitstraling zullen deze narcissen zeker een majestueuze en verfrissende sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717903576250
Soort Narcissus
Kleur Geel
Verpakkingseenheid 15 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers