Narcis Golden Ducat per 15

De Narcis Golden Ducat per 15 is een schitterende verzameling van narcissen met stralend gele bloemkronen en een elegante uitstraling. Met hun heldere kleur en tijdloze charme brengen ze een zonnige en verfijnde sfeer naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
301230
Uitverkocht

Product informatie

De Narcis Golden Ducat per 15 biedt een schitterende verzameling van narcissen met stralend gele bloemkronen die tuinen en landschappen verfraaien met hun heldere kleur en elegante uitstraling. Deze bloemen voegen een zonnige en verfijnde sfeer toe aan buitenruimtes.

 

Elke narcis in deze set wordt gekenmerkt door zijn stralend gele bloemkronen en de tijdloze charme die ze uitstralen. De heldere kleur en de elegante vorm creëren een visuele impact en voegen een gevoel van warmte en verfijning toe aan het voorjaarslandschap.

 

Narcis Golden Ducat is een populaire voorjaarsbloem vanwege zijn opvallende gele kleur en elegante uitstraling. Deze narcissen zijn perfect om een zonnige en verfijnde sfeer in borders, perken en gazons te creëren. Ze zijn winterhard en vereisen weinig onderhoud. Hun bloemen verschijnen vroeg in het voorjaar en voegen een heldere en tijdloze schoonheid toe aan de tuin.

 

Het planten van de Narcis Golden Ducat per 15 in groepen kan een stralende en verfijnde effect creëren, waardoor een sfeer van warmte en tijdloze schoonheid ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een stralende en elegante toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de heldere kleur en verfijnde uitstraling van narcissen, de Narcis Golden Ducat per 15 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje warmte en tijdloze schoonheid. Met hun stralende gele bloemkronen en elegante charme zullen deze narcissen zeker een zonnige en verfijnde sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717903577943
Soort Narcissus
Verpakkingseenheid 15 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers