Narcis Cool Flame per 10

Narcis Cool Flame per 10 - Voeg een uniek element toe aan uw tuin met deze opvallende wit- en rozegekleurde narcissen. Perfect voor het creëren van een frisse en charmante buitenruimte.

Artikelnummer:
301240
Uitverkocht

Product informatie

Breng een uniek kleurenspel naar uw tuin met onze Narcis Cool Flame, nu beschikbaar in een verpakking van 10. Deze bijzondere planten, bekend om hun witte bloemblaadjes met roze centrum, zorgen voor een frisse en charmante sfeer in elke buitenruimte.

 

De Narcis Cool Flame is geliefd bij tuiniers vanwege haar unieke kleurcombinatie en duurzaamheid. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 40-50 cm groeien, hebben grote bloemen met een prachtig contrast tussen de witte bloemblaadjes en het warmroze centrum. Ze bloeien van het vroege tot het late voorjaar, waardoor uw tuin een langdurige, kleurrijke vertoning krijgt.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Narcis Cool Flame is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw set van 10 Narcis Cool Flame en voeg een uniek en charmant element toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze opvallende narcissen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Productspecificaties

EAN 8719664021154
Soort Narcissus
Verpakkingseenheid 10
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers