Narcis Canaliculatis per 25

Narcis Canaliculatis per 20 - Voeg een klassiek element toe aan uw tuin met deze delicate wit-gele narcissen. Perfect voor het creëren van een rustige en serene buitenruimte.

Artikelnummer:
301385
Uitverkocht

Product informatie

Breng een vleugje rust en sereniteit naar uw tuin met onze Narcis Canaliculatis, nu verkrijgbaar in een verpakking van 20. Deze elegante planten, bekend om hun delicate witte bloemblaadjes en gele centrum, creëren een serene en rustgevende sfeer in elke buitenruimte.

 

De Narcis Canaliculatis is bij tuiniers geliefd vanwege haar verfijnde uitstraling en betrouwbaarheid. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 20-30 cm groeien, hebben sierlijke bloemen met een charmant contrast tussen de witte bloemblaadjes en het gele centrum. Ze bloeien in het vroege voorjaar, waardoor uw tuin een vroege kleurrijke vertoning krijgt.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Narcis Canaliculatis is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw set van 20 Narcis Canaliculatis en voeg een klassiek en rustgevend element toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze elegante narcissen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Productspecificaties

EAN 8719664021178
Soort Narcissus
Verpakkingseenheid 25
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode maart, april
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers