Narcis Actea per 12

De Narcis Actea per 12 is een prachtige set van narcissen met betoverende witte bloemen. Met hun elegante verschijning en verfrissende uitstraling brengen ze een vleugje zuiverheid en vernieuwing naar vroege lentetuinen en borders.

Artikelnummer:
301150
Uitverkocht

Product informatie

De Narcis Actea per 12 biedt een betoverende set van twaalf narcissen die tuinen en landschappen verfraaien met hun elegante witte bloemen. Deze bloemen voegen een vleugje zuiverheid en vernieuwing toe aan buitenruimtes.

 

Elke narcis in deze set wordt gekenmerkt door zijn sierlijke witte bloemen met opvallende trompetvormige kroon. De bloemen steken boven het groene blad uit en creëren een prachtig contrast van kleur en vorm in het voorjaarslandschap.

 

Narcissen zijn doorgaans eenvoudig te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar weer bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om de lente te verwelkomen. Het planten van de Narcis Actea per 12 in groepen kan een sfeer van eenvoudige schoonheid en vernieuwing creëren, waardoor bewondering en verwondering ontstaan.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een elegante en zuivere toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de schoonheid van witte bloemen, de Narcis Actea per 12 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje verfijning en vernieuwing. Met hun witte bloemen en elegante uitstraling zullen deze narcissen zeker een gevoel van zuiverheid en vernieuwing toevoegen aan je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154003352
Soort Narcissus
Kleur Wit
Verpakkingseenheid 12 stuks
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers