Leucojum per 10

De Leucojum per 10 is een prachtige set van lenteklokjesbolletjes met sierlijke witte bloemen. Met hun elegante uitstraling en vroege bloei voegen deze Leucojums een vleugje charme en frisheid toe aan je tuin, waardoor het een betoverende keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
100940
Uitverkocht

Product informatie

De Leucojum per 10 biedt een prachtige set van lenteklokjesbolletjes met sierlijke witte bloemen die je tuin verrijken met een vleugje charme en frisheid. Ook bekend als het 'Lenteklokje', voegen deze Leucojums een elegante uitstraling en vroege bloei toe aan je buitenruimte, waardoor het een betoverende en verkwikkende keuze is voor tuinliefhebbers.

 

Elke bloem in deze set wordt gekenmerkt door zijn sierlijke witte bloemblaadjes en groene stippen. De elegante uitstraling en vroege bloei creëren een visuele impact en voegen een vleugje charme en frisheid toe aan het tuinlandschap. De Leucojum is een geliefde keuze voor diegenen die een tuin willen creëren die het begin van de lente omarmt en een vleugje tederheid toevoegt.

 

Deze Leucojum-soort gedijt goed in halfschaduwrijke tot schaduwrijke gebieden en vereist minimale zorg. De bloemen verschijnen in het vroege voorjaar en brengen een gevoel van vernieuwing en opwinding met zich mee na de wintermaanden.

 

Plant de Leucojum per 10 in groepen verspreid over je tuin voor een maximaal visueel effect. De sierlijke witte bloemen kunnen prachtig opvallen tegen het nog ontwakende landschap en andere vroege bloemen. Of je nu een charmevolle en frisse sfeer wilt creëren of gewoon wilt genieten van de pracht van de vroege lente, deze Leucojums zullen zeker een betoverende en verkwikkende aanvulling zijn op je buitenruimte.

Productspecificaties

EAN 8717154003024
Soort Leucojum
Kleur Wit
Verpakkingseenheid 10 stuks
Planttijd januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Jaarrond