Hyacinth Carnegie per 10

De Hyacinth Carnegie per 10 is een prachtige verzameling van hyacinten met zuiverwitte bloemen en een betoverende geur. Met hun elegante kleur en heerlijke aroma brengen ze een klassieke en zintuiglijke charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
300750
Uitverkocht

Product informatie

De Hyacinth Carnegie per 10 biedt een prachtige verzameling van tien hyacinten met zuiverwitte bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun elegante kleur en heerlijke aroma. Deze bloemen voegen een klassieke en zintuiglijke charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke hyacint in deze set wordt gekenmerkt door zijn zuiverwitte bloemtrossen en de betoverende geur die de lucht vult. De elegante kleur en het heerlijke aroma creëren een visuele en zintuiglijke impact en voegen een gevoel van tijdloze schoonheid en verfijning toe aan het voorjaarslandschap.

 

Hyacinth Carnegie is een geliefde voorjaarsbloem vanwege zijn zuivere witte kleur en betoverende geur. Deze hyacinten zijn ideaal voor het creëren van een klassieke en elegante sfeer in borders, perken en containers. Ze zijn winterhard en vereisen matig onderhoud. Hun bloemen verschijnen vroeg in het voorjaar en verspreiden een heerlijke geur en visuele pracht.

 

Het planten van de Hyacinth Carnegie per 10 in groepen kan een klassiek en zintuiglijk effect creëren, waardoor een sfeer van tijdloze schoonheid en verfijning ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een betoverende en klassieke toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de zuiverwitte bloemen en heerlijke geur van hyacinten, de Hyacinth Carnegie per 10 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje verfijning en zintuiglijk genot. Met hun zuiverwitte bloemen en heerlijke aroma zullen deze hyacinten zeker een klassieke en betoverende sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154002560
Soort Hyacinthus
Verpakkingseenheid 10 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 5 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers