Hyacinth Blue Jacket per 10

De Hyacinth Blue Jacket per 10 is een prachtige verzameling van hyacinten met diepblauwe bloemen en een betoverende geur. Met hun intense kleur en heerlijke aroma brengen ze een weelderige en zintuiglijke charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
300740
Uitverkocht

Product informatie

De Hyacinth Blue Jacket per 10 biedt een prachtige verzameling van hyacinten met diepblauwe bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun intense kleur en heerlijke aroma. Deze bloemen voegen een weelderige en zintuiglijke charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke hyacint in deze set wordt gekenmerkt door zijn diepblauwe bloemtrossen en de betoverende geur die de lucht vult. De intense kleur en het heerlijke aroma creëren een visuele en zintuiglijke impact en voegen een gevoel van luxe en weelde toe aan het voorjaarslandschap.

 

Hyacinth Blue Jacket is een geliefde voorjaarsbloem vanwege zijn opvallende kleur en geur. Deze hyacinten zijn perfect om borders, perken en containers op te fleuren. Ze zijn winterhard en vereisen matig onderhoud. Hun bloemen verschijnen vroeg in het voorjaar en vullen de omgeving met een heerlijke geur en visuele pracht.

 

Het planten van de Hyacinth Blue Jacket per 10 in groepen kan een weelderig en zintuiglijk effect creëren, waardoor een sfeer van luxe en overvloed ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een betoverende toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de intense kleur en geur van hyacinten, de Hyacinth Blue Jacket per 10 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje weelde en zintuiglijk genot. Met hun diepblauwe bloemen en heerlijke aroma zullen deze hyacinten zeker een weelderige en betoverende sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154002553
Soort Hyacinthus
Kleur Blauw
Verpakkingseenheid 10 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers