Gladiolus Pastel Mix per 15

De Gladiolus Pastel Mix is een verfijnde en kleurrijke selectie binnen het geslacht Gladiolus, bekend om zijn indrukwekkende bloemaren met zachte pasteltinten. Deze variëteit biedt een prachtig assortiment aan bloemen in delicate kleuren zoals zachtroze, lila, perzik en crème, waardoor een subtiele en elegante uitstraling ontstaat.

Artikelnummer:
201061
Uitverkocht

Product informatie

De bloemaren van de Gladiolus Pastel Mix zijn lang en statig, waardoor ze een opvallende verticale dimensie toevoegen aan tuinen en bloembedden. Deze gladiolen bloeien meestal in de zomer, waardoor ze een welkome toevoeging zijn aan seizoensgebonden bloemenpracht.

 

Gladiolen gedijen goed in goed doorlatende grond en hebben een voorkeur voor zonnige locaties. Door hun stijlvolle uitstraling worden ze vaak gebruikt in borders, als snijbloemen voor boeketten, of als opvallende accenten in tuinontwerpen. De Gladiolus Pastel Mix voegt een vleugje zachtheid en verfijning toe aan buitenruimtes, en hun statige bloemen kunnen een charmante aanvulling zijn op zowel formele als informele tuinen.

Productspecificaties

EAN 8718885927238
Soort Gladiolus
Verpakkingseenheid 15
Planttijd maart, april, mei
Bloeiperiode juni, juli, augustus, september
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Zomerbloeiers