Fritillaria Persica per 3

De Fritillaria Persica per 3 is een fascinerende set van drie Perzische Klokken met intrigerende bloemtrossen. Met hun unieke vorm en diepe kleuren voegen ze een exotische en betoverende uitstraling toe aan tuinen en borders.

Artikelnummer:
300680
Uitverkocht

Product informatie

De Fritillaria Persica per 3 biedt een boeiende set van drie Perzische Klokken, die tuinen en landschappen verrijken met hun exotische en intrigerende bloemtrossen. Deze buitengewone bloemen voegen een vleugje exotisme en betovering toe aan buitenruimtes.

 

Elke Fritillaria Persica in deze set heeft zijn eigen unieke vorm en diepe kleuren, variërend van donkerpaars tot zwartachtig. De bloemtrossen zijn opvallend en onderscheidend, en hun sierlijke klokvormige bloemen creëren een betoverend beeld.

 

Fritillaria Persica gedijt doorgaans goed in goed doorlatende grond en gedijt in zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. De bloemen komen in het voorjaar tot bloei en voegen een intrigerende visuele aantrekkingskracht toe aan tuinen. Het planten van de Fritillaria Persica per 3 in groepen kan een exotisch en opvallend effect creëren, waardoor een mysterieuze en betoverende sfeer ontstaat die bewondering en verwondering opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een buitengewone en exotische toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil experimenteren met opvallende bloemen, de Fritillaria Persica per 3 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje mysterie en visuele pracht. Met hun unieke vorm en diepe kleuren zullen deze Perzische Klokken zeker een betoverende en exotische sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154006568
Soort Fritillaria
Verpakkingseenheid 3 stuks
Planttijd september, oktober, november
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers