Fritillaria Imperialis Rubra per 2

De Fritillaria Imperialis Rubra per 2 is een majestueuze verzameling van Keizerskronen met rode bloemklokken en een imposante hoogte. Met hun koninklijke uitstraling en opvallende kleur brengen ze een indrukwekkende en weelderige charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
300661
Uitverkocht

Product informatie

De Fritillaria Imperialis Rubra per 2 biedt een majestueuze verzameling van Keizerskronen met rode bloemklokken die tuinen en landschappen verfraaien met hun koninklijke uitstraling en opvallende kleur. Deze bloemen voegen een indrukwekkende en weelderige charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke Keizerskroon in deze set wordt gekenmerkt door zijn imposante hoogte en opvallende rode bloemklokken die samen een prachtige toorts vormen. De koninklijke uitstraling en de opvallende bloeiwijze creëren een visuele impact en voegen een gevoel van grootsheid en pracht toe aan het voorjaarslandschap.

 

Fritillaria Imperialis Rubra, ook bekend als rode Keizerskroon, is een opvallende voorjaarsbloem die zijn naam eer aandoet. Met zijn toortsachtige bloemklokken en imposante hoogte trekt hij zeker de aandacht. Deze bloemen zijn winterhard en vereisen matig onderhoud. Hun bloemen verschijnen vroeg in het voorjaar en voegen een koninklijke en weelderige sfeer toe aan de tuin.

 

Het planten van de Fritillaria Imperialis Rubra per 2 in een opvallende positie kan een majestueus en weelderig effect creëren, waardoor een sfeer van grootsheid en pracht ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een indrukwekkende en koninklijke toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van rode Keizerskronen, de Fritillaria Imperialis Rubra per 2 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje grootsheid en weelde. Met hun imposante hoogte en opvallende bloemklokken zullen deze Keizerskronen zeker een indrukwekkende en majestueuze sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8719664007707
Soort Fritillaria
Verpakkingseenheid 2 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers