Crocus Vanguard per 20

Crocus Vanguard per 20 - Breng de lente vroeg naar uw tuin met deze prachtige lila-kleurige bloemen. Perfect voor het creëren van een levendige en frisse buitenruimte. 

Artikelnummer:
300510
Uitverkocht

Product informatie

Laat uw tuin vroeg in het seizoen opbloeien met onze Crocus Vanguard, nu beschikbaar in een verpakking van 20. Deze mooie planten, bekend om hun lila-kleurige bloemen, zorgen voor een levendige en verfrissende uitstraling in elke buitenruimte.

 

De Crocus Vanguard is geliefd bij tuiniers vanwege haar vroegbloeiende aard en duurzaamheid. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 15-35 cm groeien, hebben prachtige lila bloemen die vaak al in de late winter of het vroege voorjaar verschijnen, waardoor uw tuin een vroege kleurexplosie krijgt.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Crocus Vanguard is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw set van 20 Crocus Vanguard en verwelkom de lente vroeg in uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze prachtige crocussen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Productspecificaties

EAN 8719664021123
Soort Crocus
Kleur Roze
Verpakkingseenheid 20
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 8 cm
Bloeiperiode februari, maart
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers