Crocus Grootbloemig, Wit per 25

De Crocus Grootbloemig Wit per 25 is een prachtige verzameling van vijfentwintig krokussen met grote witte bloemen. Met hun zuivere kleur en vroege bloei brengen ze een serene en betoverende sfeer naar vroege lentetuinen en borders

Artikelnummer:
300491
Uitverkocht

Product informatie

De Crocus Grootbloemig Wit per 25 biedt een schitterende collectie van vijfentwintig krokussen met grote witte bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun zuivere en elegante uitstraling. Deze grootbloemige krokussen brengen een kalme en betoverende atmosfeer naar het vroege voorjaar.

 

Elke grootbloemige krokus in deze set wordt gekenmerkt door zijn prachtige witte bloemen, die boven het ontwakende groen uitsteken en een gevoel van puurheid en vrede uitstralen. De heldere witte kleur brengt een gevoel van sereniteit en schoonheid naar buitenruimtes, waardoor een gevoel van vernieuwing en hoop ontstaat na de winterperiode.

 

Grootbloemige krokussen zijn meestal eenvoudig te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige omstandigheden. Ze zijn winterhard en kunnen elk jaar weer bloeien, wat een terugkerend symbool van de lente oplevert. Het planten van de Crocus Grootbloemig Wit per 25 in clusters kan een elegante en rustgevende sfeer creëren, waardoor een sereen en magisch gevoel ontstaat dat bewondering en contemplatie opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een serene en elegante toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de schoonheid van vroege lentebloemen, de Crocus Grootbloemig Wit per 25 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje eenvoud en verfijning. Met hun grote witte bloemen en vroege bloei zullen deze krokussen zeker een gevoel van rust en betovering toevoegen aan je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8719214057213
Soort Crocus
Kleur Wit
Verpakkingseenheid 25 stuks
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 8 cm
Bloeiperiode februari, maart, april
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers