Crocus Grootbloemig, Gestreept per 25

De Crocus Grootbloemig Gestreept per 25 is een opmerkelijke collectie van krokussen met grote gestreepte bloemen. Met hun intrigerende strepen voegen ze een speelse en kleurrijke flair toe aan vroege lentetuinen en borders.

Artikelnummer:
300481
Uitverkocht

Product informatie

De Crocus Grootbloemig Gestreept per 25 biedt een prachtige en opmerkelijke verzameling van krokussen met grote gestreepte bloemen, die tuinen en landschappen verrijken met hun unieke en intrigerende uitstraling. Deze grootbloemige krokussen brengen een dynamische en visueel boeiende dimensie naar het vroege voorjaar.

 

Elke grootbloemige krokus in deze set is gekenmerkt door zijn onderscheidende strepen op de bloemblaadjes, die variëren van subtiel tot opvallend. Het gestreepte patroon voegt visuele interesse en karakter toe aan het landschap en nodigt toeschouwers uit om dichterbij te komen en het intrigerende ontwerp te bewonderen.

 

Grootbloemige krokussen zijn over het algemeen gemakkelijk te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige omstandigheden. Ze zijn winterhard en kunnen elk jaar terugkeren om de lente te verwelkomen met hun unieke bloei. Het planten van de Crocus Grootbloemig Gestreept per 25 in groepen kan een opvallend en visueel prikkelend effect creëren, waardoor een levendige en eigenzinnige sfeer ontstaat die bewondering en nieuwsgierigheid oproept.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een opvallende en eigenzinnige toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil experimenteren met unieke bloemen, de Crocus Grootbloemig Gestreept per 25 biedt een uitstekende gelegenheid om je buitenruimte te verfraaien met een speelse en visueel boeiende esthetiek. Met hun gestreepte bloemen en vroege bloei zullen deze krokussen zeker een gevoel van verwondering en visuele opwinding toevoegen aan je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8719214057206
Soort Crocus
Kleur Paars
Verpakkingseenheid 25 stuks
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 8 cm
Bloeiperiode februari, maart, april
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers