Crocus Botanisch, Mix per 60

De Crocus Botanisch Mix per 60 is een betoverende verzameling van zestig botanische krokussen. Met hun levendige kleuren en vroege bloei brengen ze een vrolijke en kleurrijke start van de lente in tuinen en borders.

Artikelnummer:
300401
Uitverkocht

Product informatie

De Crocus Botanisch Mix per 60 biedt een prachtige collectie van zestig botanische krokussen die tuinen en landschappen opvrolijken met hun levendige kleuren en vroege bloei. Deze diverse mix van krokusvariëteiten zorgt voor een stralend en kleurrijk begin van de lente.

 

Elke botanische krokus in deze mix heeft zijn eigen unieke kleur en bloemvorm, variërend van zachte pasteltinten tot heldere en levendige nuances. De bloemen steken boven het vroege lentegroen uit en voegen een vrolijke en opbeurende sfeer toe aan buitenruimtes, terwijl ze vaak een van de eerste tekenen zijn van het ontwaken van de natuur na de winter.

 

Botanische krokussen zijn doorgaans gemakkelijk te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige omstandigheden. Ze zijn winterhard en kunnen jaar na jaar terugkeren om de lente met hun prachtige bloei te verwelkomen. Het planten van de Crocus Botanisch Mix per 60 in groepen kan een levendig en feestelijk effect creëren, waardoor een vrolijke en kleurrijke start van het lenteseizoen ontstaat.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een kleurrijke en vreugdevolle toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de schoonheid van vroege lentebloemen, de Crocus Botanisch Mix per 60 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een overvloed aan kleuren en een vleugje lentegeluk. Met hun levendige kleuren en vroege bloei zullen deze botanische krokussen zeker een glimlach op je gezicht toveren en je tuinlandschap laten stralen.

Productspecificaties

EAN 8719214057145
Soort Crocus
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 60 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 5 cm
Bloeiperiode februari, maart, april
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers