Allium Sphaerocephalon per 75

De Allium Sphaerocephalon, ook bekend als Drumstick Allium, voegt een speelse en levendige dimensie toe aan tuinen. Met hun compacte bloemclusters en veranderende kleuren brengen ze een charmante en dynamische uitstraling.

Artikelnummer:
300165
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Sphaerocephalon, algemeen bekend als Drumstick Allium of Trommelstokjes, is een prachtige aanvulling op tuinen die een speelse en dynamische uitstraling verlangen. Deze alliumsoort, behorende tot de uienfamilie (Alliaceae), trekt de aandacht met zijn unieke bloemvorm en veranderende kleuren.

 

Elke Allium Sphaerocephalon produceert compacte bolvormige bloemclusters bovenop slanke stelen. In het begin hebben de bloemknoppen een groenachtige kleur, maar naarmate ze zich ontwikkelen, veranderen ze geleidelijk naar een diepere bordeauxrode tint. Deze evoluerende kleurverandering voegt een dynamische en boeiende dimensie toe aan de tuin, waardoor elke dag een nieuwe verrassing brengt.

 

Alliums zijn doorgaans gemakkelijk te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige omstandigheden. Ze zijn winterhard en kunnen elk jaar terugkeren met hun betoverende bloei. Het planten van de Allium Sphaerocephalon in groepen kan een speels en levendig effect creëren, waardoor een charmante en verrassende sfeer ontstaat die bewondering en nieuwsgierigheid opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een boeiende en dynamische toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil experimenteren met unieke bloemen, de Allium Sphaerocephalon biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje charme en kleurrijkheid. Met hun compacte bloemclusters en veranderende kleuren zullen deze sieruien zeker een glimlach op je gezicht toveren en je tuinlandschap verlevendigen.

Productspecificaties

EAN 8719664001736
Soort Allium
Kleur Paars
Verpakkingseenheid 75 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers