Allium Red mohican per 3

Allium Red Mohican per 3 - Maak een uniek statement in uw tuin met deze bordeauxrode bloeiers. Hun opvallende vorm en kleur zorgen voor een spectaculaire vertoning.

Artikelnummer:
300170
Uitverkocht

Product informatie

Voeg een exotische flair toe aan uw tuin met onze Allium Red Mohican, nu beschikbaar in een verpakking van 3. Deze unieke planten, bekend om hun ongewone vorm en diepe bordeauxrode kleur, zorgen voor een spectaculair schouwspel dat elke buitenruimte verfraait.

 

De Allium Red Mohican is een favoriet onder tuiniers vanwege haar sterke en veerkrachtige karakter. Deze planten, die tot wel 100-150 cm hoog kunnen worden, staan bekend om hun lange stelen en bordeauxrode bloemen die als vuurwerkclusters aan de toppen hangen. Ze bieden een aantrekkelijk contrast en voegen een dramatische toets toe aan elk tuinlandschap.

Deze planten, die bloeien van late lente tot vroege zomer, trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, wat uw tuin tot een levendige en ecologisch diverse ruimte maakt.

 

Allium Red Mohican gedijt het best in zonnige tot licht beschaduwde plaatsen, met een voorkeur voor goed doorlatende grond. Ze zijn winterhard en droogtetolerant, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor tuiniers in een reeks verschillende klimaten.

Bestel vandaag nog uw set van 3 Allium Red Mohican en verlevendig uw tuin met deze opvallende en unieke planten. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze spectaculaire Alliums uw tuin naar een hoger niveau zullen tillen.

Productspecificaties

EAN 8719664020201
Soort Allium
Verpakkingseenheid 3
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode juli, augustus
Hoogte > 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers