Allium Purple Rain per 15

Allium Purple Rain per 15 - Voeg een vleugje koninklijke pracht toe aan uw tuin met deze betoverende paarse bloeiers. Perfect voor het creëren van een dynamisch en kleurrijk tuinlandschap.

Artikelnummer:
300175
Uitverkocht

Product informatie

Breng uw tuin tot leven met onze Allium Purple Rain, nu beschikbaar in een set van 15. Deze opvallende planten, ook wel bekend als sieruien, zijn geliefd om hun opvallende paarse bloesems die een levendige en koninklijke sfeer aan elke tuin geven.

 

De Allium Purple Rain is een tuiniersfavoriet, bekend om zijn robuuste karakter en betrouwbaarheid. Deze planten, die tot wel 80-90 cm hoog kunnen worden, hebben grote bolvormige bloeiwijzen die bestaan uit talloze sterachtige bloemen. Hun paarse kleur en indrukwekkende hoogte voegen een dramatisch visueel element toe aan uw tuin, dat van late lente tot vroege zomer bloeit.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije habitat wordt voor de lokale fauna.

 

Allium Purple Rain gedijt het best in zonnige tot halfschaduwrijke plaatsen, met een voorkeur voor goed doorlatende grond. Ze zijn winterhard en droogtetolerant, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor tuiniers in een reeks verschillende klimaten.

 

Bestel vandaag nog uw set van 15 Allium Purple Rain en voeg een vleugje koninklijke schoonheid toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland zijn we toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteit tuinproducten, en we zijn er zeker van dat deze schitterende Alliums uw verwachtingen zullen overtreffen!

Productspecificaties

EAN 8719664020218
Soort Allium
Verpakkingseenheid 15
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers