Allium Ostara per 5

De Allium Ostara per 5 is een prachtige verzameling van bolgewassen met lila-roze bloemhoofden die een betoverende en romantische sfeer aan je tuin toevoegen. Met hun zachte kleur en elegante uitstraling brengen deze Alliums een vleugje schoonheid en charme naar je buitenruimte.

Artikelnummer:
300135
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Ostara per 5 biedt een prachtige verzameling van bolgewassen met betoverende lila-roze bloemhoofden die je tuin verrijken met een romantische en delicate uitstraling. Deze Alliums, bekend om hun unieke kleur en elegante vorm, voegen een vleugje schoonheid en charme toe aan je buitenruimte, waardoor het een geliefde keuze is onder tuiniers.

 

Elke bloem in deze set wordt gekenmerkt door zijn lila-roze tint en kenmerkende bolvormige structuur. De zachte kleur en elegante vorm creëren een visuele impact en voegen een vleugje romantiek en betovering toe aan het tuinlandschap. De Allium Ostara is een geliefde keuze voor diegenen die een tuin willen creëren met een sfeer van verfijning en romantiek.

 

Deze Allium-soort gedijt goed in zonnige en goed doorlatende bodems en vereist minimale zorg. De bloemen verschijnen in het voorjaar en trekken bijen en vlinders aan, wat bijdraagt aan de biodiversiteit in je tuin.

 

Plant de Allium Ostara per 5 in groepen voor een maximaal visueel effect. De lila-roze bloemhoofden kunnen prachtig contrasteren met groene planten en andere bloemen. Of je nu een romantische sfeer wilt creëren of gewoon wilt genieten van de zachtheid van deze Alliums, ze zullen zeker een opvallende en charmante toevoeging zijn aan je buitenruimte.

Productspecificaties

EAN 8719214057343
Soort Allium
Kleur Paars
Verpakkingseenheid 5 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers