Allium Nigrum Multibulbosum per 15

De Allium Nigrum Multibubosum per 15 is een betoverende verzameling van sieruien. Met hun contrasterende kleuren en unieke vormen voegen ze een boeiend en bijzonder element toe aan tuinen en borders.

Artikelnummer:
300120
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Nigrum Multibubosum per 15 biedt een adembenemende collectie van sieruien die tuinen verrijken met hun opvallende contrasten en unieke vormen. Als lid van de uienfamilie (Alliaceae) straalt deze alliumsoort een onweerstaanbare charme uit vanwege zijn eigenzinnige verschijning en aantrekkelijke kleurenspel.

 

Elke sierui in deze set heeft zijn eigen individuele uitstraling, met contrasterende kleuren en intrigerende vormen. De bloemclusters bevinden zich bovenop slanke stelen en creëren een boeiend samenspel van kleur en textuur. De harmonieuze mix van donkere en lichte tinten, in combinatie met de sierlijke bloemvormen, wekt een gevoel van verwondering en esthetische genoegdoening op.

 

Alliums zijn over het algemeen eenvoudig te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige omstandigheden. Ze zijn vaak winterhard en kunnen jaar na jaar terugkeren met hun betoverende bloei. Het planten van de Allium Nigrum Multibubosum per 15 in groepen kan een intrigerend en boeiend effect creëren, waardoor een sfeer van mysterie en schoonheid ontstaat die bewondering en waardering oproept.

 

Of je nu een ervaren tuinier bent die op zoek is naar een unieke en boeiende aanvulling op je tuin, of een beginnende tuinier die wil experimenteren met opvallende planten, de Allium Nigrum Multibubosum per 15 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje mysterie en visuele pracht. Met hun contrasterende kleuren en unieke vormen zullen deze sieruien ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten en je tuinlandschap verlevendigen.

Productspecificaties

EAN 8717154000177
Soort Allium
Kleur Wit
Verpakkingseenheid 15 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers