Allium Miami per 15

De Allium Miami per 15 is een betoverende collectie van bolgewassen met levendige roze bloemhoofden. Met zijn opvallende kleur en elegante vorm voegt deze Allium een speelse en kleurrijke uitstraling toe aan je tuin, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
300075
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Miami per 15 biedt een betoverende collectie van bolgewassen met opvallende roze bloemhoofden die je tuin verrijken met een speelse en kleurrijke uitstraling. Deze Allium, ook bekend als de 'Roze Sierui', voegt een opvallende kleur en elegante vorm toe aan je buitenruimte, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor tuinliefhebbers.

 

Elke bloem in deze set wordt gekenmerkt door zijn levendige roze kleur en bolvormige structuur. De opvallende kleur en sierlijke vorm creëren een visuele impact en voegen een speelse en kleurrijke flair toe aan het tuinlandschap. De Allium Miami is een geliefde keuze voor diegenen die een vleugje levendigheid en charme aan hun tuin willen toevoegen.

 

Deze Allium-soort gedijt goed in zonnige en goed doorlatende bodems en vereist minimale zorg. De bloemen verschijnen in het late voorjaar tot de vroege zomer en trekken bijen en vlinders aan, wat bijdraagt aan de biodiversiteit in je tuin.

 

Plant de Allium Miami per 15 in groepen voor een maximaal visueel effect. De roze bloemhoofden kunnen prachtig contrasteren met groene planten en andere bloemen. Of je nu een levendige en kleurrijke uitstraling wilt creëren of gewoon wilt genieten van de vreugde van deze Alliums, ze zullen zeker een opvallende en aantrekkelijke toevoeging aan je buitenruimte zijn.

Productspecificaties

EAN 8719214060749
Soort Allium
Kleur Paars
Verpakkingseenheid 15 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte 40 - 59 cm