Allium Gracefull per 15

De Allium Graceful per 15 is een gracieuze verzameling van verfijnde sieruien. Met hun elegante bloemen en fijne stelen voegen ze een vleugje sierlijkheid en charme toe aan tuinen en borders.

Artikelnummer:
300062
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Graceful per 15 presenteert een betoverende verzameling van sieruien die tuinen verrijken met hun gracieuze verschijning en elegante uitstraling. Deze alliumsoort, behorende tot de uienfamilie (Alliaceae), staat bekend om zijn subtiliteit en sierlijkheid, waardoor het een populaire keuze is onder tuiniers en landschapsontwerpers.

 

Elke sierui in deze set kenmerkt zich door zijn verfijnde bloemen en fijne stelen. De bloemclusters bevinden zich bovenop lange, slanke stelen en bestaan uit kleine bloemen die samen een delicate en elegante bolvorm vormen. De bloemkleuren variëren van zachte tinten tot heldere en levendige nuances, en ze voegen een vleugje sierlijkheid en charme toe aan tuinen, bloembedden en borders.

 

Alliums zijn relatief eenvoudig te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige omstandigheden. Ze zijn vaak winterhard en kunnen jaar na jaar terugkeren met hun prachtige bloei. Het planten van de Allium Graceful per 15 in groepen kan een subtiel en elegant effect creëren, waardoor een luchtige en verfijnde sfeer ontstaat die bewondering en sereniteit oproept.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een verfijnde aanvulling op je tuin, of een nieuwkomer in de wereld van tuinieren die de schoonheid van subtiele bloemen wil ontdekken, de Allium Graceful per 15 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje sierlijkheid en elegantie. Met hun verfijnde bloemen en gracieuze uitstraling zullen deze sieruien zeker een vleugje betovering toevoegen aan je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8718885923773
Soort Allium
Kleur Wit
Verpakkingseenheid 15 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte 20 - 39 cm