Allium Gladiator His Excellence per 3

De Allium Gladiator His Excellence per 3 is een koninklijke combinatie van majestueuze sieruien. Met hun imposante hoogte en vorstelijke uitstraling voegen ze een indrukwekkend en elegant element toe aan tuinen en bloembedden.

Artikelnummer:
300050
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Gladiator His Excellence per 3 is een buitengewone collectie van majestueuze sieruien die tuinen verfraaien met hun imposante hoogte en vorstelijke aanwezigheid. Deze alliumsoort behoort tot de uienfamilie (Alliaceae) en staat bekend om zijn grandioze en majestueuze verschijning, die zowel tuinders als toeschouwers betovert.

 

Deze set omvat drie Allium Gladiator-bollen, elk met hun eigen prachtige bloemclusters bovenop lange en stevige stelen. De bloemclusters bestaan uit talrijke kleine bloemen die samen een bolvormige structuur vormen, die hoog boven andere planten uitstijgt. Deze imposante hoogte en architecturale vorm geven de tuin een koninklijke en elegante uitstraling.

 

Alliums zijn over het algemeen gemakkelijk te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige omstandigheden. Ze hebben vaak een lange levensduur en kunnen jaar na jaar terugkeren met hun majestueuze bloei. Het planten van de Allium Gladiator His Excellence per 3 in clusters kan een dramatisch effect creëren, waardoor een koninklijke en betoverende sfeer ontstaat die bewondering en verwondering opwekt.

 

Of je nu een doorgewinterde tuinier bent die op zoek is naar een koninklijke aanvulling op je tuin, of een nieuwkomer in de wereld van tuinieren die wil experimenteren met opvallende planten, de Allium Gladiator His Excellence per 3 biedt een unieke kans om je buitenruimte te verheffen met een majestueuze en indrukwekkende bloei. Met hun grootsheid en vorstelijke uitstraling zullen deze sieruien zeker een koninklijke en bewonderende sfeer toevoegen aan je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154000122
Soort Allium
Verpakkingseenheid 3 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers