Allium Giant Mix per 3

De Allium Giant Mix is een adembenemende combinatie van reusachtige sieruien. Met hun imposante hoogte en diverse kleuren voegen ze een majestueus en kleurrijk element toe aan tuinen en landschappen.

Artikelnummer:
300045
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Giant Mix is een spectaculaire verzameling van reusachtige sieruien die tuinen transformeren met hun indrukwekkende hoogte en diverse kleuren. Deze alliumsoort behoort tot de uienfamilie (Alliaceae) en staat bekend om zijn dramatische en opvallende verschijning, die zowel tuinders als toeschouwers betovert.

 

De mix omvat een verscheidenheid aan alliums met verschillende bloemvormen en kleuren, waaronder tinten van paars, wit en roze. Elke bloemcluster bevindt zich bovenop een lange, sterke steel, waardoor ze hoog boven andere planten uitsteken en een onmiskenbaar verticaal element aan het landschap toevoegen. Het zien van deze reusachtige sieruien in volle bloei is als het ervaren van een levend kunstwerk, dat een gevoel van majesteit en betovering opwekt.

 

Alliums zijn relatief gemakkelijk te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonlicht. Ze kunnen vaak meerdere jaren terugkeren met hun opvallende bloei, waardoor ze een duurzame en betrouwbare aanvulling zijn op tuinen en borders. Het planten van de Allium Giant Mix in groepen kan een dramatisch effect creëren, waardoor een adembenemende en kleurrijke scène ontstaat die de aandacht trekt en bewondering oogst.

 

Of je nu een ervaren tuinier bent die op zoek is naar een buitengewone aanvulling op je tuin, of een enthousiaste beginner die wil experimenteren met opvallende planten, de Allium Giant Mix biedt een kans om je buitenruimte te transformeren met een majestueuze en kleurrijke bloei. Met hun grootsheid en prachtige verschijning zullen deze reusachtige sieruien zeker een gespreksonderwerp zijn en bewonderende blikken aantrekken.

Productspecificaties

EAN 8719214057312
Soort Allium
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 3 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers