Allium Caeruleum Azureum per 30

De Allium Caeruleum Azureum per 30 is een prachtige collectie van bloembollen met hemelsblauwe bloemen die een vleugje sereniteit en frisheid aan je tuin toevoegen. Met hun opvallende kleur en unieke vorm brengen deze Alliums een gevoel van rust en schoonheid naar je buitenruimte.

Artikelnummer:
300040
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Caeruleum Azureum per 30 biedt een prachtige collectie van bloembollen met betoverende, hemelsblauwe bloemen die je tuin verrijken met een vleugje sereniteit en frisheid. Deze Alliums, ook bekend als de 'Blauwe Sierui', voegen een opvallende kleur en unieke vorm toe aan je buitenruimte, waardoor een gevoel van rust en schoonheid ontstaat.

 

Elke bloem in deze set wordt gekenmerkt door zijn heldere hemelsblauwe kleur en sierlijke bolvormige structuur. De opvallende kleur en elegante vorm creëren een visuele impact en voegen een gevoel van frisheid en rust toe aan het tuinlandschap. De Allium Caeruleum Azureum is een geliefde keuze voor tuiniers die een vleugje hemelse schoonheid aan hun tuin willen toevoegen.

 

Deze Allium-soort gedijt goed in zonnige en goed doorlatende bodems en vereist minimale zorg. De bloemen verschijnen in het late voorjaar tot de vroege zomer en trekken bijen en vlinders aan, wat bijdraagt aan de biodiversiteit in je tuin.

 

Plant de Allium Caeruleum Azureum per 30 in groepen voor een maximaal visueel effect. De hemelsblauwe bloemen kunnen prachtig contrasteren met groene planten en andere bloemen. Of je nu een serene en rustgevende sfeer wilt creëren of gewoon wilt genieten van de frisheid van deze Alliums, ze zullen zeker een opvallende en vredige uitstraling aan je buitenruimte toevoegen.

Productspecificaties

EAN 8717154000115
Soort Allium
Kleur Paars
Verpakkingseenheid 30 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers