Allium Atropurpureum per 7

De Allium Atropurpureum per 7 is een prachtige verzameling van bolgewassen met diep paarsrode bloemhoofden die een opvallende en dramatische uitstraling aan je tuin toevoegen. Deze Allium-soort brengt een gevoel van mysterie en allure naar je buitenruimte, waardoor het een opvallende keuze is voor tuiniers die van intensiteit houden.

Artikelnummer:
300030
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Atropurpureum per 7 biedt een prachtige verzameling van bolgewassen met diep paarsrode bloemhoofden die je tuin verrijken met een opvallende en dramatische uitstraling. Deze Allium-soort, ook wel bekend als de 'Donkere Allium', brengt een gevoel van mysterie en allure naar je buitenruimte, waardoor het een opvallende keuze is voor tuiniers die van intensiteit houden.

 

Elke bloem in deze set wordt gekenmerkt door zijn diepe paarsrode kleur en zijn unieke vorm. De intense kleur en structuur creëren een visueel impact en voegen een gevoel van diepte en rijkdom toe aan het tuinlandschap. De Allium Atropurpureum is een favoriete keuze voor diegenen die een gedurfde en expressieve toevoeging aan hun tuin willen.

 

Deze Allium-soort gedijt goed in zonnige en goed doorlatende bodems en vereist minimale zorg. De bloemen verschijnen in het late voorjaar tot de vroege zomer en trekken bijen en vlinders aan, waardoor ze ook een positieve bijdrage leveren aan de biodiversiteit in je tuin.

 

Plant de Allium Atropurpureum per 7 in groepen voor een maximaal visueel effect. De diep paarsrode bloemhoofden kunnen prachtig contrasteren met andere kleuren en texturen in je tuin. Of je nu een gedurfde en dramatische look wilt creëren of gewoon wilt genieten van de intensiteit van deze Alliums, ze zullen zeker een opvallend en memorabel element aan je buitenruimte toevoegen.

Productspecificaties

EAN 8717154000108
Soort Allium
Kleur Rood
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers