Allium Ambassador per 1

De Allium Ambassador per 1 is een indrukwekkende en solitaire bloembol die je tuin siert met een majestueuze uitstraling. Met zijn grote bloemhoofd en rijke paarse kleur voegt deze Allium een koninklijk en imposant element toe aan je buitenruimte.

Artikelnummer:
300035
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Ambassador per 1 is een indrukwekkende en solitaire bloembol die je tuin verrijkt met een majestueuze en koninklijke uitstraling. Met zijn grote bloemhoofd en intense paarse kleur voegt deze Allium een imposant en krachtig element toe aan je buitenruimte, waardoor het een uitstekende keuze is voor tuiniers die op zoek zijn naar grootsheid en allure.

 

Elke bloem in deze set wordt gekenmerkt door zijn opvallende grootte en rijke paarse tint. De imposante bloemhoofden creëren een visuele impact en voegen een gevoel van grootsheid en koninklijke pracht toe aan het tuinlandschap. De Allium Ambassador is een favoriete keuze voor diegenen die een opvallend en imposant element willen toevoegen aan hun tuin.

 

Deze Allium-soort gedijt goed in zonnige en goed doorlatende bodems en vereist minimale zorg. De bloemen verschijnen in het late voorjaar tot de vroege zomer en trekken bijen en vlinders aan, waardoor ze ook een positieve bijdrage leveren aan de biodiversiteit in je tuin.

 

Plant de Allium Ambassador per 1 als een solitaire plant voor een maximaal visueel effect. Plaats hem op strategische plekken in je tuin om een majestueuze en koninklijke sfeer te creëren. Of je nu een formele tuin hebt of gewoon wilt genieten van de grootsheid van deze Allium, de Ambassador zal zeker een imposante en onvergetelijke aanvulling zijn op je buitenruimte.

Productspecificaties

EAN 8719214060732
Soort Allium
Kleur Paars
Verpakkingseenheid 1 stuk
Hoogte 60 - 79 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers